Asifort Broker de Asigurare
Servicii

Auditul contractelor de asigurari existente
de asigurari au un limbaj propriu, excesiv de specializat. Asifort realizeaza o analiza profesionista a acestora, furnizand intr-un timp foarte scurt un studiu care sa contina informatii despre societatea de asigurari, riscurile acoperite si conditiile de asigurare in contextul ofertei de piata. Toate acestea sunt insotite de comentariile si recomandarile noastre, astfel incat sa puteti avea o imagine clara a felului in care este protejata societatea dv.

Consultanta de specialitate
Pentru a putea lua cea mai buna decizie cu privire la modul in care ar trebui sa protejati atat patrimoniul cat si raspunderea societatii dv., precum si personalul acesteia, pentru a putea hotari care dintre multitudinea produselor de asigurare de pe piata va este necesar sau nu, Asifort, prin reprezentantii sai analizeaza conditiile de risc si recomanda solutii profesioniste.

Intermedierea contractelor de asigurare
Asifort realizeaza o conexiune intre client si asigurator, dar reprezinta doar interesele clientului, punandu-i acestuia la dispozitie informatii de actualitate despre asiguratori si conditii de asigurare. In acest fel, Asifort isi foloseste intreaga experienta, astfel incat clientul sa poata beneficia de conditii optime atat in momentul subscrierii politei de asigurare, cat si pe parcursul derularii acesteia si, mai ales, in cazul producerii evenimentului asigurat.

Gestionarea contractelor de asigurare
Cu ajutorul unei baze de date create special pentru a facilita gestionarea contractelor de asigurare, acesta va fi informat periodic despre situatia ratelor sau a politelor scadente, despre coordonatele necesare efectuarii platilor sau orice alte informatii in vederea derularii in bune conditii a contractelor de asigurare

Asistenta in caz de dauna
Asifort ofera asistenta in momentul producerii daunei, asigurand o instrumentare corecta a dosarului de dauna si infarmand periodic clientul cu privire la derularea acestuia. In acest mod, Asifort are un aport semnificativ in lichidarea daunei in cel mai scurt timp posibil si in conditii cat mai avantajoase pentru client.

Noutati
Asigurarile de locuinte - 100 mil. EUR Piata asigurarilor de locuinte se s...
mai mult
In cazul in care intentionati sa tranzitati Serbia in aceasta perioada, va re...
mai mult
De la 1 iulie 2009 se poate aplica procedura de constatare amiabilă de a...
mai mult
Intrebari frecvente
Buna ziua, Pana la ce varsta se poate face asigurare medicala pentru cal...
mai mult