Asifort Broker de Asigurare
De ce Asifort?

Intr-o piata extrem de dinamica si un mediu exigent Asifort anticipeaza tendintele din viitor printr-un mix al serviciilor de calitate in prezent. Gestionarea riscurilor la care sunt expuse diverse activitati economice si sustinerea unor conditii optime ale desfasurarii afacerilor clientilor este principalul nostru obiectiv.

Transferul riscurilor ce nu pot fi eliminate, catre o polita de asigurare, reprezinta una din solutiile moderne de gestiune a afacerilor. In acest fel, integral sau partial, expunerea la risc se transfera unui asigurator, evident contra unui cost (prima de asigurare).

Noi va sprijinim in sensul gestiunii si controlului riscurilor gasind cele mai bune solutii pentru acoperirea acestora pentru un cost corect. Asifort isi structureaza activitatea intr-un cerc complet al activitatilor: de la identificarea si evaluarea riscurilor, controlul si gestiunea lor, pana la asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida si corecta a despagubirilor.

Filozofia Asifort este aceea de a anticipa si aprofunda necesitatile clientilor, fiind in permanent contact cu piata interna, pentru satisfacerea celor mai dificile si complexe nevoi de asigurare.

Parteneriatul cu noi garanteaza:

  • profesionalism (echipa in contact permanent cu piata de asigurari);
  • eficienta (elimina din programul clientilor timpii necesari gestionarii asigurarilor);
  • economie (clientii nu au obligatii financiare fata de broker).
Noutati
Asigurarile de locuinte - 100 mil. EUR Piata asigurarilor de locuinte se s...
mai mult
In cazul in care intentionati sa tranzitati Serbia in aceasta perioada, va re...
mai mult
De la 1 iulie 2009 se poate aplica procedura de constatare amiabilă de a...
mai mult
Intrebari frecvente
Buna ziua, Pana la ce varsta se poate face asigurare medicala pentru cal...
mai mult