Asifort Broker de Asigurare - Asigurari locuinte
Produse
1. OBIECTUL CONTRACTULUI DE ASIGURARE
1.1. Asiguratorul, in baza contractului de asigurare si in schimbul platii primei de asigurare de catre Contractant/Asigurat, acorda despagubiri, in limita sumelor asigurate aferente planului de acoperire agreat, ca urmare a producerii evenimentelor asigurate.

1.2. Sunt cuprinse in asigurare:
1.2.1. bunurile:
-cladirea cu destinatie locativa (in integritatea ei constructiva, inclusiv instalatiile care asigura functionalitatea acesteia - electrica, termica, de alimentare cu apa/gaz, de scurgere, climatizare/ aer conditionat, ventilatie, inclusiv panouri solare fixate de cladire) si alte constructii (anexe/ dependinte separate - maximum un perete comun cu cladirea cu destinatie locativa: garaj, magazii, rezervoare de apa, sauna, piscina, imprejmuiri etc.) date in folosinta; notiunea include si cota-parte indiviza ce i se cuvine Asiguratului din proprietatea comuna.
Nu sunt cuprinse in asigurare: sere, constructii subterane fara cladiri deasupra lor: bordeie in pamant, ghetarii in pamant, puturi, diguri, santuri, iezaturi si constructii de ameliorare; cotete de lemn pentru pasari si/sau animale; constructiile usoare: baraci, colibe, saivane etc.;
- continutul aflat la locatia asigurata (exemple: mobilier, covoare, carti, echipamente electrice/ electronice, obiecte casnice, instrumente muzicale, imbracaminte, incaltaminte, unelte).

Nu sunt cuprinse in asigurare: plante, vehicule, ambarcatiuni, aeronave, recolte, pasari, animale, numerar, hartii/titluri de valoare, date pe suport electronic, obiecte de arta, bijuterii, obiecte din metale pretioase, blanuri.

1.2.2. raspunderea civila a Asiguratului/persoanelor care in mod statornic locuiesc impreuna cu Asiguratul, declansata ca urmare a producerii in perioada si la locatia asigurata a unor prejudicii (vatamari corporale, inclusiv deces/ pagube la bunuri) suferite de terte persoane (vizitatori, trecatori, locatarii proprietatilor invecinate), altele decat Asiguratul/membrii familiei/persoanele care in mod statornic locuiesc impreuna cu Asiguratul.
Noutati
Asigurarile de locuinte - 100 mil. EUR Piata asigurarilor de locuinte se s...
mai mult
In cazul in care intentionati sa tranzitati Serbia in aceasta perioada, va re...
mai mult
De la 1 iulie 2009 se poate aplica procedura de constatare amiabilă de a...
mai mult
Intrebari frecvente
Buna ziua, Pana la ce varsta se poate face asigurare medicala pentru cal...
mai mult